Centrul Național de Cercetări Științifice pentru Siguranța Alimentară

Prin laboratoarele de controlul calităţii, siguranţă şi securitate alimentară, putem deservi deopotrivă firmelor româneşti de profil, dar şi organizațiilor naţionale şi internaţionale care au nevoie de expertiză în acest domeniu.

Despre centru

Pe plan mondial, preocupările din domeniu se intensifică constant deoarece, în scopul maximizării profiturilor producătorilor sau intermediarilor, siguranţa şi securitatea alimentară este încălcată tot mai flagrant.

Universitatea Politehnica din București (UPB), prin Centrul Național de Cercetări Științifice pentru Siguranța Alimentară, doreşte să devină un factor coagulant al principalelor institute și principalilor producători interesați de acest domeniu.

Descrierea centrului

Obiectivele propuse de UPB se încadrează în obiectivele operaţiunii 2.2.1, fiind destinate creării unui centru de cercetări în domeniul controlului, siguranţei şi securităţii alimentare. 

Creşterea calităţii şi eficienţei activităţii de CD al UPB în domeniul siguranţei şi securităţii alimentare.

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” „Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

„Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a
Uniunii Europene sau a Guvernului României”